Blogging

Βραβείο…τι χαρά!

Λοιπόν, πήρα ένα βραβειάκι και πρέπει να γράψω για αυτό! Μου το χάρισε η αγαπημένη Λίνα του Motherhood for dummies! Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου Λίνα μου και όχι απλά για το βραβείο αλλά που μου κάνεις την τιμή να με διαβάζεις! 



Οι κανόνες για την παραλαβή του βραβείου έχουν ως εξής:


1.                    Να πω το δικό μου ευχαριστώ σε εκείνον που μου το έδωσε .
2.                   Έπειτα να στείλω αυτό το βραβείο σε 7 blogs  και φυσικά να τους ενημερώσω για αυτό (και να συμπεριλάβω και τα links τους) 
3.                   Να απαντήσω σε μερικές ερωτήσεις

Προχωρώ λοιπόν, μετά τις ευχαριστίες στις απαντήσεις μου!

Αγαπημένο περιοδικό:
Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που αγόρασα κάποιο περιοδικό – βλέπεις το internet έχει αντικαταστήσει αυτές τις συνήθειες. Τώρα που το σκέφτομαι όμως μου έχει λείψει…στο πατρικό μου η μαμά μου αγόραζε πάντα τη Ραδιοτηλεόραση και το TV Zapping και θυμάμαι ότι τα ξεκοκάλιζα μέχρι τέλους.

Αγαπημένος τραγουδιστής – Μουσική:
Α καλά…εδώ υπάρχει μεγάααααλο πρόβλημα. Είμαι μια γνήσια και αθεράπευτη Duranie! Παρακολουθώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το αγαπημένο μου συγκρότημα και έφτασα μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να τους δω για Τρίτη φορά όταν ήρθαν πέρυσι το καλοκαίρι.

Η μουσική τους με ταξιδεύει, με ανακουφίζει, με κάνει να ονειρεύομαι και τους αγαπώ και θα τους αγαπώ για πάντα…Άστο, πρόκειται για αρρώστια σου λέω. 38 χρονών μουλάρα και κάθε φορά που βλέπω τον Simon Le Bon μου έρχεται λιποθυμία.
Στην τελευταία τους συναυλία ήμουν πρώτη θέση κάγκελο και ήρθα τόσο μα τόσο κοντά του που νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να πάρω ανάσα.
Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια αυτές τις μέρες είναι το  Mediterranea που εκφράζει ακριβώς με τον ήχο του το γιατί τους αγαπώ τόσο. Άκουσέ το! Είναι φανταστικό και είναι σαν να είναι γραμμένο για την Ελλάδα μας! 


Αγαπημένη Youtube guru
Δεν έχω κάποιον ή κάποια. Το 
Youtube είναι για μένα ό,τι καλύτερο για να ακούω μουσική την ώρα που δουλεύω αφού η δουλειά μου απαιτεί να είμαι πάααααρα πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή μου.

Αγαπημένο είδος μακιγιάζ
Ποτέ δεν ήμουν του μακιγιάζ. Συνήθως θα με δεις να κυκλοφορώ άβαφτη, με φόρμες ή τζιν. Τα τελευταία χρόνια βέβαια η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να βάφομαι αλλά και να φοράω ειδικά το καλοκαίρι πολλά άνετα φορέματα για όλες τις ώρες.
Αγαπώ πολύ τα κραγιόν μου. Μου αρέσει το διακριτικό και ελαφρύ μακιγιάζ γιατί ειδικά με τη μάσκαρα κουράζονται πολύ τα μάτια μου. Αν έχω να πάω κάπου που απαιτείται να είμαι βαμμένη, μόλις επιστρέφω στο σπίτι ξεβάφομαι αμέσως!

Αγαπημένο μέρος διαμονής
Η Σύρος! Η γιαγιά μου ήταν από τη Σύρο και αν και δεν υπάρχει κάποιο σπίτι δικό μας εκεί για να πηγαίνω οι γονείς μου για χρόνια μας πήγαιναν διακοπές όταν είμασταν μικρές. Επίσης, τα πρώτα χρόνια με τη Νεφέλη μου πηγαίναμε κάθε καλοκαίρι και Πάσχα…το αγαπώ πολύ αυτό το νησί. Το έχω συνδέσει με μερικές από τις ομορφότερες αναμνήσεις μου από την παιδική μου ηλικία. Κάθε φορά που το καράβι φτάνει στο λιμάνι με πιάνει ένα σφήξιμο στην καρδιά μου… σαν να επιστρέφω σπίτι μου.

Αγαπημένη ταινία
The mirror has two faces με την Barbra Streisand και τον Jeff Bridges. Ίσως γιατί η ιστορία δείχνει πως 2 άνθρωποι που ξεκίνησαν από φίλοι βρήκαν τελικά ο ένας στον άλλο το άλλο του μισό και αυτό είναι πολύ κοντά στην ιστορία αγάπης μας με τον άντρα μου.
Στο γάμο μου φαντάσου ότι χορέψαμε το I finally found someone που είναι το main theme της συγκεκριμένης ταινίας. Οι στίχοι του είναι σαν να είναι γραμμένοι για εμάς!

Πόσα ζευγάρια παπούτσια έχεις
Όχι πολλά αλλά αν μπορούσα θα είχα ατελείωτες ντουλάπες από παπούτσια. Αγαπώ παπούτσια. Λατρεύω τα τακούνια αλλά δεν με βοηθάνε, δεν τα αντέχω πολύ οπότε τελευταία το έχω γυρίσει στις πλατφόρμες!
Είμαι και ψηλή και άμα με βλέπουν με το δωδεκάποντο μου λένε «έλεος, που θα φτάσεις;»

Αγαπημένο χρώμα
Δεν νομίζω ότι έχω κάποιο αγαπημένο αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξω θα έλεγα το μωβ! Το λατρεύω!


Ουφ, και τώρα που απάντησα (λοιπόν, μου άρεσε πολύ η διαδικασία!) καιρός να βραβεύσω κι εγώ με τη σειρά μου τα αγαπημένα μου Blogs!
Και ξεκινάω:


Σας διαβάζω, σας ακολουθώ..συνεχίστε να γράφετε!


Πολλά φιλιά!

9 σκέψεις σχετικά με το “Βραβείο…τι χαρά!

  1. Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου Ειρήνη μου! Την αγαπημένη σου ταινία την είχα δει αρκετά χρόνια πριν και μου άρεσε πολύ αλλά δεν έτυχε να την ξαναδώ ή να προσέξω το τραγούδι… Με την πρώτη ευκαιρία θα την δω όμως!!!
    Φιλιά!!

    Μου αρέσει!

  2. Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρηνάκι μου καλο για το βραβείο. Θα το αναρτήσω ελπίζω πριν φύγω διακοπές:)
    Και εγω λατρευω Duran Duran. Βάψιμο και περιοδικά γιόκ. Σύρο δεν έχω επισκεφθεί.
    Την ταινία φυσικά την έχω δει και είναι καταπληκτική. Πόσο ρομαντικό να υπάρχει μια ταινιά λες και γράφτηκε για σας:)

    (Χάθηκα απο τη μπλογκοσφαιρα, δεν εχω χρονο κ διαθεση να γραψω παρα μονο να επισκεπτομαι αγαπημενα σπιτακια οταν ξεκλεβω λιγο χρονο. Το καλοκαίρι δεν ενδύκνειται για μπλόγκινγκ!!! Χα χα χα).

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε