Καλώς τους!!!

Follow my blog with Bloglovin

Εδώ είμαστε…καλωσήρθατε στο mikromoublog! Ναι, είναι το μικρό μου και το αγαπώ και ελπίζω το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Εδώ μοιραζόμαστε, μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε και περνάμε καλά μέσα από την καθημερινή μας τρέλα. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε αισιόδοξοι και να χαμογελάμε!
Ανανεωθήκαμε και επιστρέφουμε δυναμικά μετά από καιρό!
Είμαι η Ειρήνη (και είμαι καλά!).
Ένα βραδάκι του Μάη του 2011 ξεκίνησα να γράφω εμπνευσμένη από τα υπέροχα κείμενα που διάβαζα στην blogoσφαιρα ως τότε…το πρώτο μου κείμενο με τίτλο «Η πρώτη δημοσίευση…η πρώτη σκέψη» έκανε την αρχή.
Στο ξεκίνημα δεν το έβλεπα και πολύ σοβαρά το θέμα (όχι ότι σήμερα το βλέπω σοβαρά) αλλά ήταν για μένα η ανάγκη να μοιραστώ με τους φίλους μου και αργότερα με τις κόρες μου τις σκέψεις μου. Έγραφα από πολύ μικρή αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες (και πολύ διαφορετικά τα μέσα!).
Το αγάπησα όμως το Blogging…το αγάπησα και το αγαπώ πολύ και ας μην μου επιτρέπει ο χρόνος να το εξασκώ όσο θα ήθελα.
Πρόσφατα όμως έκανα μια σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Και αυτό στάθηκε η μεγάλη αφορμή για να επιστρέψω δυναμικότερα εδώ. Έτσι αποφάσισα να ανανεώσω σιγά σιγά το blog μου, να δουλέψω περισσότερα πάνω σε αυτό, να μάθω κι άλλα για το πως μπορώ να το κάνω καλύτερο και ομορφότερο.
Είμαι μητέρα 2 μικρών κοριτσιών, της Νεφέλης και της Αλεξάνδρας. Για εκείνες ξεκίνησε όλο αυτό…για να μπορέσουν μεγαλώνοντας να μάθουν ίσως κάτι περισσότερο για τη μητέρα τους, για τον τρόπο που μεγάλωσαν και για όλα όσα συνέβησαν στην κοινή μας πορεία.
Αυτό το blog όμως είναι  πολλά περισσότερα. Όσο για μένα χαίρομαι απλά που μπορώ να γράφω και να μοιράζομαι και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που με διαβάζετε..σας ευχαριστώ γι’αυτό!
Stay tuned!

8 σκέψεις σχετικά με το “Καλώς τους!!!

  1. Ειρηνακι μου γλυκό!
    Τα εχουμε πει εμείς! Να γράφεις. Αβίαστα, αληθινά, ειλικρινά… Ακόμα και 5 γραμμές!
    Εγω είμαι εδω και θα περιμενω τις επόμενες αναρτήσεις σου!! ❤️❤️

    Μου αρέσει!

  2. Η Μάρθα είναι η αιτία που σε «γνώρισα» και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.. μείνε στην παρέα μας και γράφε όποτε νιώθεις την ανάγκη, το blogging είναι ταξίδι και τα ταξίδια πρέπει να τα απολαμβάνεις!
    Φιλιά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε