Οι στιγμές μας

Μια εβδομάδα από εικόνες!

Την ιδέα μου την έδωσε η Ελένη του CraftWithMom! Ένα φωτογραφικό ημερολόγιο της εβδομάδας που πέρασε! Με το κινητό στο χέρι έβγαζα φωτογραφίες όλη εβδομάδα όπου και να βρισκόμασταν…και να η εβδομάδα μας!


Η προσαρμογή της Αλεξάνδρας ήταν ένα πραγματικό θαύμα…Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την αντίστοιχη της Νεφέλης αλλά το παλεύουμε! Τα σχολεία είναι το ένα σχεδόν δίπλα στο άλλο! Η διαδρομή, ειδικά όταν είναι καλός ο καιρός γίνεται φυσικά με τα πόδια και είναι για μένα μια αφορμή να ξεπιαστώ από την καρέκλα του γραφείου μου!

Και αν και τα πρωινά είναι δύσκολα μέχρι να προσαρμοστεί το πρωτάκι μας, η επιστροφή στο σπίτι είναι πάντα γεμάτη χαρά.
Είναι και μια διαδρομή κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνω τι συνέβει στο σχολείο εκείνη τη μέρα, αν υπάρχει διάβασμα για το σπίτι…κουβέντα δηλαδή μέχρι να φτάσουμε στο Νηπιαγωγείο για να παραλάβουμε την Αλεξάνδρα.
Υπήρξε και μέρα κατά την οποία άκουσα το εξής: «Μαμά, πήγαινε εσύ να πάρεις την Αλεξάνδρα και θα πάω μόνη μου στο σπίτι»…Παρακαλώ;;;;;

Της εξήγησα πως είναι λίγο μικρή για τέτοια πράγματα και πήρα παράταση! 
Θυμάμαι πως ήταν μια από εκείνες τις ημέρες που απολαμβάνεις πραγματικά τη βόλτα σου. Ο καιρός εκπληκτικός και εμείς να τα λέμε στο δρόμο!
Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου!Έγινε και η πρώτη συνάντηση στο Νηπιαγωγείο! Γνωριστήκαμε, λύσαμε απορίες, τακτοποιήσαμε θέματα και οργανωθήκαμε. Το σχολείο γνώριμο από πέρσυ, μια από τις δασκάλες μας νέα αλλά πολύ καλή και η συνάντηση κράτησε αρκετά! Σειρά την επόμενη εβδομάδα για το Δημοτικό!


Ο καιρός το επέτρεψε και άραξα κι εγώ στο μπαλκόνι μου. Αυτό είναι το βιβλίο που διαβάζω αυτές τις μέρες. Από το καλοκαίρι το έχω ξεκινήσει και ακόμα το διαβάζω (που χρόνος η μανούλα ανάμεσα σε δουλειά, σπίτι και μικρές!!).
Πήρα και ένα παγωμένο τσάι και άραξα στη βεράντα να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Οι μικρές μέσα να παίζουν και εγώ επιτέλους να χαλαρώνω λίγο πριν περάσει η ώρα και ξεκινήσουμε την προετοιμασία για την επόμενη μέρα!

Μαμά, κοίτα τι έφτιαξα στο Σχολείο!!!!


 Παρασκευή στην αυλή του Νηπιαγωγείου! Κάθε φορά το ίδιο, κάθε χρονιά το ίδιο. Την Παρασκευή στο σχόλασμα πριν φύγουμε πρέπει να περάσουμε από την αυλή για λίγο παιχνίδι….


Φατσούλες στο ασανσέρ καθώς ανεβαίνουμε στο σπίτι! Από τις αγαπημένες μας ασχολίες…

Καλή εβδομάδα σε όλους!
2 σκέψεις σχετικά με το “Μια εβδομάδα από εικόνες!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s