Blogging

Υπέροχα μοναδικά βραβεία!!!

Λοιπόν, αυτό με τα βραβεία έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα…2 βασικά μεγάλα πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι γνωριζόμαστε καλύτερα! Το δεύτερο είναι ότι αν έχουμε ξεχαστεί και έχουμε καιρό να γράψουμε – βλέπε δική μου περίπτωση – μας επαναφέρουν στην τάξη!
Έτσι έλαβα 2 νέα βραβεία και τρέχω να τα αποδεχτώ – με τρελή καθυστέρηση αλλά ας όψετε (θα μάθετε σε νέα ανάρτηση!) – και να τα προωθήσω κι εγώ με μεγάλη χαρά.
Βραβείο 1ο από την αγαπημένη μου Νέα Μανούλα (http://neamanoulaa.blogspot.gr) την οποία και ευχαριστώ πολύ πολύ!



Οι κανόνες είναι οι εξής:
1) Πρέπει να αναφέρεις και ευχαριστήσεις αυτόν που σου χάρισε το βραβείο. Πολλά λοιπόν ευχαριστώ και πάλι στη Νέα Μανούλα!
2) Πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου δοθούν.
3) Πρέπει να βραβεύσεις άλλα blogs.
4) Πρέπει να ακολουθήσεις τα blogs που βράβευσες
Πάμε:
1) Το αγαπημένο μου φαγητό: Πω, πω, δύσκολη ερώτηση γιατί έχω τόσα που είναι αγαπημένα. Θα έλεγα λοιπόν από τα εύκολα Μακαρόνια με κιμά (alltimeclassic) ενώ μια από τις αγαπημένες μου λιχουδιές είναι τα Σαλιγκάρια (σαν να βλέπω ήδη πολλά μουτράκια να παίρνουν την έκφραση της αηδίας!). Πεθαίνω για σαλιγκάρια!
2) Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους: Χμ…η αγένεια και η υποκρισία. Νομίζω αυτά είναι δυο χαρακτηριστικά που μπορεί να με κάνουν να απομακρυνθώ άμεσα!
3) Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα:Να σκέφτονται θετικά και να αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία. Με κουράζουν απίστευτα οι άνθρωποι που δεν μπορούν να «σηκώσουν κεφάλι» με τίποτα!
4) Με ηρεμεί:Ο ήχος της βροχής, η αγκαλιά του άντρα μου, τα χάδια των παιδιών μου
5) Αγαπώ:Τον άντρα μου, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους καλούς μου φίλους
6) Με νευριάζει: Να «πέφτω» ψυχολογικά. Γι’αυτό και «ανεβαίνω» σχετικά εύκολα! Δεν δέχομαι με τίποτα να τα παρατάω!
7) Δεν αποχωρίζομαι ποτέ (αντικείμενο): Τη βέρα μου!
8) Όταν ήμουν μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες:  Μη λέμε τα ίδια…των DuranDuran! Είπαμε, πρόκειται για ανίατη περίπτωση!

Πάμε να χαρίσουμε και αυτό το βραβείο σε αγαπημένα blogs!

Στη Μαρία και το Συλλέγω Στιγμές http://www.syllegw-stigmes.gr/
Στη Λίνα και το Motherhood for Dummies http://motherhooddummies.blogspot.gr/
Στη Χριστίνα και το Dearediary http://dear-e-diary.blogspot.gr/
Στη Σοφία και το Shareyourlikeshttp://shareyourlikes.wordpress.com/
Τρέχω να τις ενημερώσω!
Το 2οβραβείο ήρθε από τη Βάσω και τις Μικρές μου Στιγμές. Ευχαριστώ πολύ!!!


Ιδού και οι ερωτήσεις:
1)   Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα, με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου;Α, αυτό είναι εύκολο. Διάβαζα blogs καιρό πριν ξεκινήσω αλλά το blog που με ενέπνευσε να κάνω την αρχή ήταν εκείνο της Άσπας το AspaOnline. Το όνομα δεν το πολυσκέφτηκα. Σκέφτηκα…»θα φτιάξω ένα μικρό blog και θα αρχίσω να γράφω» και έτσι ξεκίνησαν όλα. Υπογράφω πάντα με το πραγματικό μου όνομα. Είναι για μένα θέμα αρχής!
2)   Αν δεν ήσουν άνθρωπος, τι θα ήθελες να είσαι και γιατί; Θα ήθελα να είμαι σύννεφο ή αστέρι, κάτι που να βρίσκεται στον ουρανό για να μπορώ να εμφανίζομαι και να χάνομαι ξανά και ξανά και να ατενίζω από ψηλά τον κόσμο!
3)   Αν σε σταματούσαν στον δρόμο απ’ το Blog TV και σε ρωτούσαν «Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;», τι θα απαντούσες; Ποιο είναι;Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έλεγαν ο δυναμισμός μου. Απλά δεν το βάζω ποτέ κάτω!
4)   Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις; Για μένα το να γράφω είναι απελευθερωτικό. Όταν έχω καιρό να γράψω αρχίζω και νιώθω πως κάτι δεν πάει καλά, πως με έχει πάρει η κατηφόρα. Είναι για μένα το λιμανάκι μου και θέλω και παλεύω να συνεχίσω ακόμα και όταν ζορίζομαι!
5)   Ποια φωτογραφία θα βάζατε για την ‘ζωή’; Εύκολο! Τα παιδιά μου!



6)   Αγαπημένη λέξη:  Ονειρεύομαι ή οραματίζομαι!

Το βραβείο αυτό το χαρίζω με τη σειρά μου:
Στη Νίκη και τη Μαργαρίτα του Mommy Wiki
Στην Όλγα και το Vanilla for Bliss
Στη Δήμητρα και το For my Friends 
Στη Γιάννα και το BlogoliciousEditoriolista
Στη Μαριαντίνα και το υπέροχο mommyinhappiness 
Στον αγαπημένο μου μπέμπη και το Bebisthoughts 

Τα λέμε σύντομα!!!!!


15 σκέψεις σχετικά με το “Υπέροχα μοναδικά βραβεία!!!

  1. Αχ Ειρήνη μου! Πόσο δίκιο έχεις… Κι εγώ με το μπλογκάκι μου έχω χαθεί, εδώ και λίγο καιρό, γιατί έχω πήξει στις δουλειές! Δεν προλαβαίνω πια ούτε να κάτσω να χαζέψω μπροστά στον υπολογιστή, μόνο διάβασμα, έλεγχος βιαστικός στα μαιλ και πάλι διάβασμα… Ελπίζω όμως από μεθαύριο λιγουλάκι να ξεμπλέξω και να μπορέσω να παραλάβω το βραβείο που μου χάρισες ! Και θέλω να σε ευχαριστήσω κυρίως, γιατί έβαλες τη λέξη «αγαπημένα» πριν από τα μπλογκς. Πραγματικά, με συγκίνησες! Σε φιλώ γλυκά! Καλή εβδομάδα να έχεις! 🙂

    Μου αρέσει!

  2. Ειρήνη καλώς σε βρήκα κι εγώ!
    Θα χαρώ να τα λέμε, μιας και είναι τόσο ενδιαφε΄ρον και τόσο ανθρώπινο με όμορφες στιγμές το blog σου…
    Σ' ευχαριστώ πολύ που μου δίνεις το πρώτο βραβείο… αν και το έχω πάρει ήδη (θα σε αναφέρω στην σχετική ανάρτηση) και έχω απαντήσει στις ερωτήσεις τις οποίες μπορείς να βρεις και να δεις ΕΔΩ–>
    http://www.syllegw-stigmes.gr/2013/08/tag-with-liebster-blog-award.html

    Μου άρεσε πολύ εκεί που γράφεις ότι νευριάζεις όταν πέφτεις ψυχολογικά. Γι’αυτό και ανεβαίνεις σχετικά εύκολα! Δεν δέχεσαι με τίποτα να τα παρατάς! Είναι τόσο αισιόδοξο και το προσπαθώ κι εγώ αυτό κάθε μέρα!
    Καλό βράδυ!

    Μου αρέσει!

  3. καλημερααααα……καλη βδομαδα……σ ευχαριστω καλη μου για το βραβειακι το χω ξαναπαρει αλλα θα κανω την αναρτηση με χαρα………..θα προτιμουσα βεβαια το δευτερο που δεν το χω στη συλλογη μου και εχει εξυπνες ερωτησεις………!!!!!!!!!!!!τα λεμεεεεεεεεε

    Μου αρέσει!

  4. Κατερινάκι μου όσο και αν δεν προλαβαίνουμε νομίζω πως τα αγαπάμε τόσο τα blogs μας που νιώθουμε ενοχές που δεν γράφουμε περισσότερο! Γράφε εσύ κι εγώ θα σε διαβάζω χωρίς δεύτερη σκέψη!
    Σου στέλνω πολλά φιλιά!

    Μου αρέσει!

  5. Μαράκι μου πολύ μου άρεσε το blog σου και θα σε διαβάζω τακτικά από εδώ και στο εξής γιατί είναι κάτι ξεχωριστό από ό,τι έχω διαβάσει ως τώρα. Α, αν λάβω άλλο βραβείο θα κοιτάξω να δω πρώτα αν το έχεις ήδη πάρει!
    Σε φιλώ και σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια!

    Μου αρέσει!

  6. Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια!! Και μπράβο που υπογράφεις με το πραγματικό σου όνομα!
    Duran Duran μου αρέσουν πολύ αλλά λατρεύω Depeche Mode! Ακούς καθόλου;;
    Να χαίρεσαι τις ζουζούνες σου!! Είναι για πολλά ζουπήγματα!! 😉

    Μου αρέσει!

  7. Γεια σου Κατερίνα! Κι εμένα μου αρέσουν οι Depeche Mode! Γενικώς είμαι παλαβή με τα 80's αλλά και με καλλιτέχνες εκείνης της εποχής που εξακολουθούν να γράφουν!
    Κάτι έχει πάθει το facebook και δεν μπορούσα να σου αφήσω σχόλιο…τέλεια η ανάρτηση σήμερα!
    Πολλά φιλιά!

    Μου αρέσει!

  8. Ειρήνη μου Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Εχεις απόλυτο δίκιο (όταν διάβαζα κουνούσα το κεφάλι μου…) έχουμε χαθεί από τα blogs μας και ευτυχώς που υπάρχουν και τα βραβεία να μας επαναφέρουν! Ασε που πάντα χαίρεσαι όταν κάποιος σε βραβεύει! Πάντα τέτοια σου εύχομαι!!!
    Πολλά φιλιά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε