Blogging

Ένα βραβείο όλο χαμόγελα…

Ανασυγκροτήθηκα…ναι, τα κατάφερα τελικά και είμαι πάλι εδώ! Πόσος καιρός χρειάστηκε; Την τελευταία φορά που βρισκόμουν στο ψηφιακό μου σπιτάκι ήταν τέλος Απριλίου (πω,πω…εντελώς απαράδεκτη είμαι!)…
Και επειδή έχω πολλά πολλά χρωστούμενα ξεκινάω πάραυτα και δίνω πρώτο λόγο στα βραβεία μου! Ω, ναι..μέσα σε αυτό το διάστημα 2 διαδικτυακές φίλες με τίμησαν με 2 βραβεία και αυτό έφερε μεγάλα χαμόγελα στο ως εκείνη τη στιγμή συνοφρυωμένο πρόσωπό μου (θα εξηγήσω πιο κάτω, μη βιάζεστε!)
Η Νίκη και η Μαργαρίτα του MommyWiki έκαναν την αρχή! Και η αγαπημένη μου Γιάννα με το blogolicious Editoriolista ακολούθησε! Είναι το ίδιο βραβείο από 2 διαφορετικά Blogs που αγαπώ και διαβάζω και αυτό με κάνει πολύ πολύ ευτυχισμένη! 


Το βραβείο συνοδευόταν από μια σειρά ερωτήσεων και σπεύδω να απαντήσω λοιπόν:

1)Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας.
Νομίζω πως ήταν 2 πράγματα που με έφεραν ως τη δημιουργία αυτού του blog: Το πρώτο ήταν η ανάγκη μου να γράψω. Το δεύτερο ήταν τα παιδιά μου, οι κόρες μου. Ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί τους, να αφήσω πίσω μου αναμνήσεις για εκείνες που ίσως με τα χρόνια θα ξεθώριαζαν. Το blog ήταν ένας πολύτιμος βοηθός στη διατήρηση όλων μου των αναμνήσεων…ή τουλάχιστον όσων θα κατάφερνα να καταγράψω.

2)Ποιο το θέμα του blog σας/με τι ασχολείται.
Ξεκίνησε ως το δικό μου ταξίδι στη μητρότητα. Περιγράφει τις εμπειρίες και τις σκέψεις μου..ίσως μερικές φορές και όχι μόνο όσον αφορά τα παιδιά μου

3)Από πού βρίσκεται την έμπνευσή σας.
Από την καθημερινότητα κυρίως αλλά και από την ανάγνωση όσων γράφονται από την τεράστια αυτή ψηφιακή γειτονιά του Blogging…είναι παράξενο πως μια και μόνη εικόνα ή κουβέντα μπορεί να φέρει μαζί της την έμπνευση

4)Σχεδιάζεται από πριν το περιεχόμενο του blog σας;
Όχι! Σίγουρα όχι. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω αλλά ακόμα δεν έχω μπει σε αυτήν την διαδικασία. Γράφω για όσα σκέφτομαι και νιώθω!

5)Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;
Ιδέες υπάρχουν πολλές…χρόνος δεν υπάρχει να τις εφαρμόσω. Προσπαθώ κάθε μέρα και θα συνεχίσω να προσπαθώ γιατί το αγαπώ πολύ αυτό το ψηφιακό σπιτάκι!

6)Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας.
Θα ήθελα να αφιερώνω πολύ περισσότερο χρόνο. Όταν ξεκίνησα πριν από 2 χρόνια έγραφα πολύ συχνά…τελευταία με έχει «καταπιεί» λίγο η καθημερινότητα. Όμως τα πράγματα αλλάζουν και εγώ αλλάζω μαζί τους…Σίγουρα πλέον θα αφιερώνω περισσότερο χρόνο.

7)Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε;
Όταν κοιμούνται όλοι και υπάρχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι. Συνήθως αυτό συμβαίνει αργά το βράδυ. Ως εργαζόμενη όμως πλέον μαμά από το  σπίτι αυτό θα αλλάξει! Και τα πρωινά θα είναι πιο ήσυχα και παραγωγικά!

8)Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;
Παράξενη ερώτηση… Ότι πρέπει να γνωρίζει κανείς για μένα βρίσκεται μέσα στις σελίδες αυτού του blog. Δεν υπάρχει κάτι άλλο…χμ, όχι….τίποτα άλλο. Εδώ φέρνω μαζί μου τον εαυτό μου και την καρδιά μου. Αυτό νομίζω φτάνει.

9)Ποια είναι τα χόμπι σας.
Χόμπι; Τι είναι αυτό; Κάποτε είχα το γράψιμο… τώρα αυτό έχει μεταφερθεί στο Blog. Πιάνει αυτό;

Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα επιτέλους το χρόνο και την ηρεμία να κάνω σωστή παραλαβή του βραβείου μου έστω και καθυστερημένα! Και με τη σειρά μου θα το στείλω στα 11 εξής σπιτάκια:

Εντάξει, τώρα νομίζω είμαστε εντάξει με τα βραβεία μας!
Και επειδή αυτό το ποστ ήταν αφιερωμένο σε αυτό το βραβείο δεν θα γράψω πολλά. Μόνο αυτό:
Το internet είναι ένας μεγάλος θαυμαστός κόσμος και εγώ δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Δεν είναι όμως για όλους και υπάρχουν πολλά πολλά θέματα εκεί έξω – κάποια μάλιστα χρήζουν και ψυχιατρικής αντιμετώπισης πιστέψτε με. 
Εγώ πάλι θα είμαι εδώ και πάλι. Επέστρεψα γεμάτη εικόνες, έμπνευση και πολλή αγάπη για τους ψηφιακούς μου γείτονες! Το Bloggin συνεχίζεται…
Α, και για να μην το ξεχάσω….Γιάννα, χρωστάω ένα About…Είναι το επόμενο που θα πιάσω (I promise). Καλή επιτυχία στο νέο σου δημιούργημα!

Σας φιλώ και επανέρχομαι!!!!!!!!!!

12 σκέψεις σχετικά με το “Ένα βραβείο όλο χαμόγελα…

  1. Βραβείο παρελήφθη- ευχαριστώ πολύ! Η μαμά χάρηκε πολύ που σε γνώρισε από κοντά στις Ψηφιακές γειτονιές… Κάτι μου λέει ότι το μόνο που λέγατε ήταν για εμάς! Δεν λέω, κολακεύομαι αλλά έχετε και κάποιο άλλο θέμα συζήτησης πέρα από τα βλαστάρια σας; Λέμε τώρα…

    Μου αρέσει!

  2. Ειρηνούλα μου γλυκιά δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ξέχασα να περάσω να παραλάβω το βραβείο!!! Είχα το φαγητό στο μάτι, τα παιδιά στο μπάνιο και άπλωνα ρούχα και ξεχάστηκα:))))
    Συγχαρητήρια πολλά για το βραβείο που σου χάρισαν τα κορίτσια μας!!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ που μου το χαρίζεις και εμένα. Έχω μαζέψει αρκετά και ετοιμάζω ανάρτηση με όλα τα χρωστούμενα. Άστα φιλενάδα, τα έχουμε παραμελήσει τα μπλογκοσπιτάκια μας!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε